Below are revisions for this snippet.

nieuwe Accu ASUS A32-K72

Syndication

Revision Revison 1
Deze accu is voorzien van 12 maanden volledige garantie en een 30 dagen niet goed, geld terug regeling. De A32-K72 accu is geschikt voor meerdere Asus laptop modellen. Onderaan deze tekst vindt u de lijst met alle geschikte laptop modellen. De accu levert 10,8 - 11,1V en 5200mmAh.


Elk accu heeft een bepaald voltage, dat wordt bepaald door de cellen die in de accu zitten. Dit voltage geeft de spanning aan die de laptop accu levert. Deze spanning dient gelijk te zijn aan het voltage van uw originele Asus accu. Een verschil tot 0,5V is echter toegestaan en zal in geen geval tot problemen leiden. Is het verschil groter, dan is het verstandig te zoeken op Accu Asus A32-K72 in de webshop om te kijken of de accu in een ander voltage verkrijgbaar is. Is dit niet het geval, dan kunt u het best contact opnemen met ons . In sommige gevallen kan een accu zelf het voltage bepalen. Onze medewerkers kunnen u van deze informatie voorzien.
Het ampère uur, meestal uitgedrukt in mAh (milliampère-uur), staat voor de lading die een A32-K72 accu kan houden. Indien deze waarde hoger is, kan de accu meer lading houden. Dit betekent dus dat de laptop met deze accu langer kan draaien zonder aangesloten te hoeven worden aan de netstroom. Het mag in ieder geval afwijken, het ampère-uur bepaalt in geen geval of de A32-K72 accu wel geschikt is voor uw laptop. Voor sommige accu's bieden we verschillende ampèrages aan. Accu's met een aanzienlijk hoger ampère-uur (50% verschil of meer) steken vaak wel uit aan de onderkant of aan de achterkant van de laptop.
http://www.koopaccu.com/asus-a32-k72.html